Private

Rådgivning

Hvad vi hjælper med…

De fleste har hørt om dyre regninger fra håndværkere, uden at arbejdet er færdigt eller er blevet, som man ønskede det. Det er en ærgerlig og dyr – men også helt unødvendig – erfaring at gøre sig. I hovedparten af tilfældene sker det, fordi aftaler indgås på de udførendes præmisser, og bliver i sidste ende som de finder det bedst.

Vores byggerådgivning varetager jeres interesser.

Med Aco Byggerådgivning som din byggerådgiver undgår du opslidende besvær og misforståelser omkring dit byggeprojekt, og du får et resultat så tæt på dine ønsker som muligt.
Der er meget at spare på byggeriet, når du får Aco Byggerådgivning’s byggerådgiver til at varetage dine interesser. Vi sørger altid for, at optimere samtlige prosesser fra idé til færdigt byggeri.

Vores byggerådgiver er jeres mand.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende møde, som yderligere belyser den hjælp, som Aco Byggerådgivning tilbyder inden for byggerådgivning og styring.

Når alt det teoretiske papirarbejde (tilladelser, tegninger, kontrakt med håndværker osv.) er på plads, starter selve byggeriet. Der er nu, der for alvor bliver brugt penge, så der skal styring til, for ikke at de involverede ser det som et “tag selv bord”.

Der er brug for vores erfarne og handlekraftige byggerådgiver.

Det er umådeligt svært at styre byggerier selv, hvis man ikke har den fornødne indsigt, og så koster det måske oven i købet fridage, hvor man ikke engang ved, hvad man skal svare på alle spørgsmålene. Med vores byggerådgivning undgår du de opslidende konflikter.

Aco Byggerådgivning anbefaler derfor at lade en af vores professionelle byggerådgiver styre byggeriet. Vi har overblikket, og kan tale uden misforståelser, så byggeriet bliver gennemført så smertefrit, billigt og hurtigt som muligt.

Byggerådgivning er løsningen.