Erhverv

Rådgivning

Rådgivning

For erhvervsdrivende kan der være mange grunde til behovet for en renovering eller ombygning. Naturligt nok er incitamentet oftest tanker om øget indtjening. Byggeriet skal varetage en funktion, være klar til tiden, og gerne give en grad af øget trivsel.

Men hvordan bevæger I jer ud på et felt, hvor I måske er på usikker grund? Hvordan starter man, får det hele til at hænge sammen og får det afsluttet til tiden, uden at det har kostet en formue? Svaret er enkelt. Overlad det til en byggerådgiver i Aco Byggerådgivning, fuldstændig som regnskabet går til revisoren, og juraen runder advokaten.

Aco Byggerådgivning tilbyder byggerådgivning og styring af projektet og sørger for, at I får et byggeri, der indfrier jeres ønsker. Det indebærer en klarlægning af jeres behov, det rigtige kontraktindhold og styring af byggeriet, så økonomi, tid og kvalitet svarer overens med det endelige byggeri.

Vores byggerådgiver er jeres mand.

I er velkomne til at ringe eller skrive for et intromøde, hvor vi sammen kan tale om, jeres ønsker og hvad Aco Byggerådgivning tilbyder inden for byggerådgivning og styring.

Når projektet er beskrevet, det tekniske er i orden, og det rigtige kontraktindhold er udformet i forhold til entreprenører – så kan byggeriet starte. Styring af byggeprojekter er afhængig af, hvor omfangsrigt byggeriet og kontraktindholdet er. Men uanset byggeriets omfang er én ting sikkert: Økonomien løber løbsk, hvis der ikke styres. Der er brug for en byggerådgiver.

Aco Byggerådgivning tilbyder at styre jeres byggeri i nødvendig grad, så I slipper for hovedbrud og kan koncentrere jer om det, I gør bedst.