Facader, vinduer og nu altaner

Østerbro Livjægergade 2021

På Livjægergade, Østerbro, har vi renoveret denne skønne hjørneejendom. I denne omgang skiftede vi hele underfacaden, og renoverede alle facadebånd, vinduesudsmykninger og kviste. Hertil nye vinduer og hoveddøre. Tidligere har vi skiftet tag, renoveret deres kælder og stået for udskiftning af en større del bjælker, remme m.m. efter konstateret råd. Huset er en skøn ejendom, og vi er glade for nu, at skulle placere 11 arkitekttegnet altaner.

Tag

Vesterbro Vesterfælledvej 2021 - 2022

På Vesterfælledvej, Vesterbro skal vi skifte taget på denne hjørneejendom. Taget er i to niveauer med et spring på ca. 2 meter, og er på den flade del beklædt med en gummihud, som er utæt og ikke ordenligt hæftet til underlaget. Taget skiftes til tagpap på den flade del og skifer med fast undertag på de skrå manzarddele. Alle gennemføringer udskiftes, og der monteres nye tagrender med nedløb.

Vinduer, døre og nyt tag

Gentofte 2021 - 2022

Denne ældre ejendom i Gentofte skal renoveres. Huset skal have nyt tag, døre og vinduer, samt diverse mindre opgaver. Vi har udarbejdet et samlet projekt med beskrivelser og tegninger og ejendommen er nu klar til, at entreprenøren går i gang. Vi glæder os til at få bragt denne ejendom tilbage som gadens perle.

1. sal og stilskifte

Vanløse, Damhussøen 2021

Ved Damhussøen i Vanløse har vi fået til opgave at bygge en 1. sal på en eksisterende bungalow og samtidig ændre husets stil, så det fremstår mondænt og eksklusivt. 1. salen indrettes med værelser, badeværelse og en stue med udkik over Damhussøen. En skøn opgave : )